miercuri, 21 martie 2018

Colectia FEMEI CELEBRE-Madonna



Colectia FEMEI CELEBRE
                                                                            

MADONA

Madonna Louise Ciccone (n. 16 august 1958, Bay City, Michigan, Statele Unite ale Americii), supranumită „regina muzicii pop”[6] este o cântăreață americană, actriță, producătoare și compozitoare de muzică pop, câștigătoare a șapte premii Grammy, laureată a două Globului de Aur și autoare de cărți.

Madonna este o celebritate, fiind una dintre cele mai influente figure din industria muzicala.
Viata ei nu a fost tocmai usoara, dar a gasit mereu calea catre un success de neegalat, prin credinta si auto-determinare.Viata ei este o poveste demna de inspiratie.

    Soseste in New York ca o adolescent visatoare, cu doar 37 de dolari in buzunar , are doua casatorii esuate, este amenintata de un fan nebun, si devine mamica singura a patru copii dintre care doi adoptati in Malawi Africa.

Povestea Madonnei este una sensibila si dificil de spus.Putine femei dau dovada de putere in industria de divertisment asa cum o face Madonna, iar regina muzicii pop cu siguranta nu se va retrage  prea curand.
     
                                                         


       Sursa Internet, Youtube
  Material cules de Valentin SChiopu-Mateiu Bibliotecar Sectia Multimedia BJV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Verdi (Giuseppe Verdi) -n.10 Octombrie 1813- d. 7 ianuarie 1901- 210 ani de la naștere.

Giuseppe Fortunino Francesco Verd i   (n. 10 octombrie 1813 , Le Roncole, Busseto, Emilia-Romagna, Italia – d. 27 ianuarie 1901 , Milano, ...