luni, 29 octombrie 2018

Scoala altfel la Biblioteca Judeteana '' Antim Ivireanul'' Valcea - Sectia Multimedia

  Sectia Multimedia-BJV



Astazi, 29-10-2018 , la sectia Multimedia a Bibliotecii Judetene ''Antim Ivireanul '' Valcea, in cadrul manifestarilor cultural-educative'' Scoala altfel'', a avut loc proiectia filmului ''Nemuritorii''. Un film de exceptie din categoria : Colectia ''Istorice'', cu o distributie de exceptie unde actori precum: Amza Pellea, Ion Besoiu, Ilarion Ciobanu, Sergiu Nicolaescu, Jean Constantin, Costel Baloi, Colea Rautu, Gheorghe Dinica, Heide Marie Wenzel, Gina Patrichi, care fac deliciul acestei pelicule.
                                     



Onoarea si devotamentul sunt mai presus de orice
   

La cativa ani de la uciderea miseleasca a lui Mihai Viteazul, un grup de soldati din fosta lui oaste incearca sa aduca acasa o lada si steagul Marii Uniri. Secretul lazii il stiu doar Costea si capitanul Andrei . Ea nu contine o comoara, ci doar bolovani. Minciuna are scopul de a-i tine uniti si de a mentine vie speranta ca odata ajunsi in tara pot reface oastea lui Mihai. Fara nimic la ei, saraci si imbracati in zdrente, soldatii strabat orasele si castelele Europei Medievale trecand prin tot felul de aventuri. Presupusa comoara e dorita in egala masura de catre dusmani mai vechi precum Iusuf Pasa si de fosti aliati.


La proiectia acestui film au participat elevii claselor a V a  A si a V a B , ai Liceului de Arte , V. Giuleanu. Profesori coordonatori: Khereszteny Anne Marie si Popa Narcisa.
   
                                                                                                                 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Verdi (Giuseppe Verdi) -n.10 Octombrie 1813- d. 7 ianuarie 1901- 210 ani de la naștere.

Giuseppe Fortunino Francesco Verd i   (n. 10 octombrie 1813 , Le Roncole, Busseto, Emilia-Romagna, Italia – d. 27 ianuarie 1901 , Milano, ...