miercuri, 6 noiembrie 2019

Din arhivele video ale secţiei Multimedia BJV - FEMEI CELEBRE

                                                  
                                                                  FEMEI CELEBRE
                                                               AUDREY HEPBURN
                                                                           


          Audrey Hepburn a fost întotdeauna o persoană specială. Ea a fost şi este cu adevărat un model de eleganţă si bun gust. În întreaga lume, personalitatea ei extraordinară continuă să atragă milioane de oameni, fie prin vizionarea filmelor ei celebre'' Mic dejun la Tiffany'', ''Vacanţă la Roma'' şi'' My Fair Lady'', fie prin actele de caritate pe care le-a făcut până la moartea ei în 1993. Din multe puncte de vedere, viaţa ei seamană cu o poveste.
     S- a născut la Bruxelles, in Belgia, în data de 4 mai 1929 într-o familie înstărită, cu legături aristocratice. De la o vârstă fragedă a studiat baletul, apoi s-a orientat către actorie unde talentul i-a fost remarcat. Peste noapte, tânara care cânta la corul şcolii a ajuns pe prima pagină a ziarelor. Audrey a făcut senzaţie la nivel mondial. Dar, ca orice poveste, şi cea a lui Audrey are o latură întunecată.
      Totul a început în 1930 când Europa a fost asediată de Germania lui Hitler. Tatăl ei a părăsit familia iar ea şi mama ei s-au mutat în Olanda. Ororile razboiului au rămas întiparite în mintea ei şi au determinat o să-i ajute pe cei aflaţi în nevoie, prin acţiunile ei caritabile în cadrul UNICEF.
               Audrey Hepburn- Moon River

Sursa:Switchinternational; Youtube


Material prezentat de  Schiopu - Mateiu Valentin Secţia  Multimedia-BJV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Verdi (Giuseppe Verdi) -n.10 Octombrie 1813- d. 7 ianuarie 1901- 210 ani de la naștere.

Giuseppe Fortunino Francesco Verd i   (n. 10 octombrie 1813 , Le Roncole, Busseto, Emilia-Romagna, Italia – d. 27 ianuarie 1901 , Milano, ...