duminică, 3 noiembrie 2019

Din colecţiile video aflate în gestiunea secţiei Multimedia -BJV

                  

                                                                  

    

                                                                 PARIU CU NATURA

        

 



        Fii martorul celor mai extraordinare poveşti din sălbăticie,unde, de multe ori, adevărul este mai straniu decât ficțiunea!
       Oare totul este adevarat din ce vei vedea? Fiecare episod din această serie fascinantă iți aduce cele mai extraordinare întâmplări din natura.
       Vom întâlni cei mai înfometaţi vânători ai naturii. Aceste animale au cele mai ciudate arme şi cele mai stranii strategii cu care îşi prind prada.
      Veți întalni o balena uriaşă urlătoare, un păianjen sensibil, o primata ciudată cu urechi pentru raze x şi un peşte lunetist.



      Leul este regele câmpiilor africane, dar acest mândru prădător ascunde un secret rușinos.
      Este puţin prea hoțoman, furâand aproape jumătate din hrana sa.
      În Caraibe , păsările-fregate au o frică atât de mare de apă, încât au fost împinse catre o viața criminala.Liliecii vampir din America Centrala au un nas unic, detector de caldura , care le permite să miroasăa sîngele aproape de suprafața pielii.




.
   În aceste filme extraordinare o sa intâlnim Einstein-urile lumii naturale, creaturi deștepte care folosesc puterea minții pentru a supraviețui într-o lume în care fiecare îl mănâncă pe celălalt.Întalnim unele animale care sunt navigatori experți-folosind o varietate de abilitați de orientare pentru a găsi ceeace au nevoie.
     Unele animale au inventat modalitați ingenioase prin care să transmită informații.Mai putem urmari poveștile despre gesturile uimitoare ale animalelor pentru a atrage partenerii şi încercaţi să ghiciți care e falsă:o pasăre care folosește flori pentru a impresiona fetele, o antilopă care își cucerește partenerul cu imobiliare , un șarpe mascul care se dă drept femelă, un pește femelă care se dă drept mascul. Hai sa ghicim împreună care este falsul și adevărul din aceste povești uimitoare aflate in această serie de DVD-uri .





                                                                    


                                                     Cartea Junglei- Strictul necesar


 Sursa:www.yourdiscovery.com,MEDIADOCSjunior,Animal planet; Youtube



   Material prezentat de Valentin Mateiu- Schiopu
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Verdi (Giuseppe Verdi) -n.10 Octombrie 1813- d. 7 ianuarie 1901- 210 ani de la naștere.

Giuseppe Fortunino Francesco Verd i   (n. 10 octombrie 1813 , Le Roncole, Busseto, Emilia-Romagna, Italia – d. 27 ianuarie 1901 , Milano, ...