luni, 10 iulie 2023

Din colectiile sectiei Multimedia BJV- Afla totul despre...Lumea oceanelor; Animale veninoase; Animale de talie mica;Animale de talie mare

                                                                                   Afla totul despre........

                                                                             

       Afla totul despre Lumea Oceanelor- Ești gata sa înoți cu rechinii? Dacă da, atunci te invitam sa te alături gazdelor tale, Discovery Kids și Zach! Nu ți face griji!Aceștia nu vor musca mai mult decât pot inghiți, în timp ce pătrunzi în lumea fascinanta a delfinilor, aceste ființe pașnice, inteligente și prietenoase. Și nu am uitat bineînțeles nici de mamiferele uriașe ale marii, balenele. Afla cea determinat aceste animale extraordinare sa părăsească uscatul pentru a trai numai în adâncul oceanelor.
         Afla despre animalele veninoase -Țineți-va pliciurile la îndemână,pentru ca sunteți pe cale sa fiți luat cu asalt de insecte ucigașe. De la albinele  africane ucigașe pana la mult temuții scorpioni sau paianjeni sau dezgustătorul tăun, avem de a face cu cele mai periculoase specii de insecte de pe Pământ! Și asta nu este tot. Știați ca o singura picătura din veninul unui șarpe ar putea sa omoare 250 000 de șoareci?
       După aceasta fascinanta călătorie în lumea animalelor o sa putem spune  cu siguranță ca animalele sunt cele mai tari, nu numai pentru ca sunt puternici , rapizi sau draguți, ci pentru ca nu poluează și nu fac risipa de resursele planetei noastre asa cum facem noi, oamenii.
      Vino alături de Discovery Kids și afla de ce hibernează ursul, cum vad pisicile noaptea, când a fost îmblânzit primul cal sau dacă este adevărat ca elefanții nu uita niciodată.

                           



                               




 

Sursa Discovery Channel

 

Material cules și prezentat de Valentin Mateiu_Schiopu-Secția Multimedia BJV

          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Verdi (Giuseppe Verdi) -n.10 Octombrie 1813- d. 7 ianuarie 1901- 210 ani de la naștere.

Giuseppe Fortunino Francesco Verd i   (n. 10 octombrie 1813 , Le Roncole, Busseto, Emilia-Romagna, Italia – d. 27 ianuarie 1901 , Milano, ...