duminică, 24 iulie 2022

Jennifer López- 24 Iulie 1969- 53 de ani de la naștere.


                                                                Jennifer López
                          24 Iulie 1969- 53 ani de la naștere
                                                 
     
   Actriță, compozitoare, producătoare,Jennifer Lopez  s-a născut și crescut în cartierul rău famat din New York Bronx; parinții ei de origine puerto-ricana erau Guadalupe, o învățătoare la grădiniță și David, un specialist în domeniul IT. Are un frate și o sora, Lynda și  Leslie.
    
                                                                                 
  
       Educația a obținut-o la liceul de fete Preston din Bronx și apoi Colegiul Baruch, la care a participat doar un semestru, renunțând pentru a-și împarți timpul intre biroul de avocatura la care lucra, lecțiile de dans pe care le lua și spectacolele de dans pe care le oferea în cluburile de noapte din Manhattan
 Visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme. Dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume. A urmat apoi încă un succes cu filmul "Anaconda", și, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actrițe de la Hollywood.



       Lopez a apărut în serialele cu o durata scurta de viata South Central, Second Chances și Hotel Malibu si filmul de televiziune Nurses on the Line: The Crash of Flight 7.
                                                                               

     Lopez a reusit sa ajunga pe marele ecran în 1995, prin drama My Family și apoi apărând alături de Wesley Snipes în filmul de acțiune Money Train. Lopez a mai jucat în filmul regizat de Francis Ford Coppola în anul 1996, "Jack" alături de Robin Williams și în 1997, în thriller-ul "Blood and Wine", alături de Jack
Nicholson.

                                                                           

     Începând cu anul 1999, Lopez a scos pe piață șapte albume, incluzând doua clasate pe locul 1 în clasamentul Billboard 200 și patru melodii care au ocupat aceeași poziție în Billboard Hot 100. În anul 2003 a câștigat distincția American Music Award pentru cea mai populara artista de pop/rock feminina și în anul 2007 pentru cea mai buna artista latino.
                                                                               

     A fost distribuita în numeroase filme, ea câștigând premii ALMA pentru cea mai buna actriță pentru rolurile jucate în filmele Selena, Out Of Sight si Angel Eyes. S-a folosit de celebritatea câștigată pentru a-și lăsa amprenta și în domeniul modei și al parfumurilor.
                                                                               

    Relațiile ei amoroase au fost mereu în centrul atenției. Paginile ziarelor au fost consumate pe iubirile sale cu Ojani Noa, Criss Judd, Sean Combs, Ben Affleck si mai recent, Marc Anthony. Primii ei copii, gemeni, Max si Emme.
  Artista a fost recompensată pentru recordurile sale muzicale cu steaua de la poziția 6262 situată pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.



                                                  Jenifer Lopez-Ain t it funny
                                                               Jenifer Lopez Films





                                                                          







          

     Sursa: Wikipedia;  Cinemagia; Youtube; romanialibera.ro ; tabu.ro ; europafm.ro ; elle.ro ; lifehotnews.ro; evz.ro ; kfetele.ro
    Material cules si prezentat de : Valentin mateiu-Schiopu-Sectia Multimedia BJV

   


                      












                                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Verdi (Giuseppe Verdi) -n.10 Octombrie 1813- d. 7 ianuarie 1901- 210 ani de la naștere.

Giuseppe Fortunino Francesco Verd i   (n. 10 octombrie 1813 , Le Roncole, Busseto, Emilia-Romagna, Italia – d. 27 ianuarie 1901 , Milano, ...